OKUL MÜDÜRLERİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

21.08.2017
228201791156984.png
OKUL MÜDÜRLERİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Anaokulu ve Karapınar İlk Öğretim Okulu Müdürleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki konukları; Karamürsel Anaokulu Müdürü Gül Aygün ve Karapınar İlköğretim Okulu Müdürü Dilek dikici oldu.

Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Okul Müdürleri, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı atılacağı daha büyük projeler de başarılarının devamını dilediler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Okul Müdürleri Gül Aygün ve Dilek Dikici’nin yapmış oldukları ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni makamında hatıra fotoğrafı çektirdiler.