PAZARKÖY MUHTARINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

21.08.2017
228201710140609.png
PAZARKÖY MUHTARINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Pazarköy Mahallesi Muhtarı Aydın Akgün, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım, Pazarköy Muhtarı Aydın Akgün, Belediye Meclis Üyesi Sadık Çetin ve Demokrat Parti Eski İlçe Başkanı Hayati Erdoğan’ı ağırladı. Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Muhtar Aydın Akgün, Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, yeni görev makamında başarılarının devamını dilediler.