PAZARKÖY YOLLARI ONARILIYOR

26.10.2018
26102018141014873.jpg

PAZARKÖY YOLLARI ONARILIYOR

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Pazarköy yol onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Yol onarım çalışmaları kapsamında Pazarköy Mahallesi çevre düzenleme ve yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Doğalgaz çalışmalarının bitmesi ile birlikte zarar gören yolların asfalt ve yama çalışmaları Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hız kesmeden sürüyor. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu açıklamada; Köylerimize gelen Doğalgazı vatandaşlarımız ile buluşturmaya devam ediyoruz. Alınan programlara göre tüm sıra sıra diğer köylerimizde taşıyacağız dedi.  Başkan Yıldırım, vatandaşlarımız için yaz kış demeden sürdürdüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam edecektir. Huzurun Başkenti Karamürsel’in tüm yolları ve onarım çalışmaları yaptığımız çalışma takvimine göre ilerlemektedir. Vatandaşlarımıza çalışmalardan ötürü verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.’’ Dedi.