PLAYBACK ŞARKI YARIŞMASINA İLGİ BÜYÜK OLDU

31.05.2018
3152018103829939.jpg
PLAYBACK ŞARKI YARIŞMASINA İLGİ BÜYÜK OLDU

Karamürsel Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Playback Şarkı yarışmasına ilgi büyük oldu.

Karamürsel Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İlhan Çınar alanında düzenlenen Etkinlikler Perşembe ve Cuma günleri dışında her akşam saat 21:30’da misafirlerini ağırlıyor. Dün akşam gerçekleştirilen Playback şarkı yarışmasına büyük ilgi gösteren Karamürselli çocuklar aileleri ile birlikte katıldıkları etkinliklerden oldukça zevk aldı. Gece yarısına kadar devam eden eğlencede, birbirinden iddaalı çocuklar kıyasıya yarıştı. Programların düzenleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür eden çocuklar, ramazan ayının coşkusunu tam anlamı ile yaşadıklarını söylediler.