POSTANE SOKAĞI ESNAFINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

03.08.2017
38201717421610.jpg

POSTANE SOKAĞI ESNAFINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

FSM Bulvarı ve Postane Sokağı esnafı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren yeni Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri Postane Sokağı esnafı oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı ve uğurlu olması için yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, tüm Karamürsel halkı adına hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Cenab-u Allah’tan dilerim.’’ Dedi. Yeni yüzü ve olması gerektiği şekli ile Karamürsel Halkına hizmet sunacak olan Karamürsel Hizmet Binası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.