SAADET PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

09.03.2017
932017201457268.png

SAADET PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette,  Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, Saadet Partili Meclis Üyeleri Ferhat Doğansoy, Mehmet Baş ve Saadet Partisi ilçe yönetimi katıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İade-i ziyarette bulunan Saadet Partisi ilçe yönetimi Başkan Yıldırım’a dostluğun ve kardeşliğin bir nişanesi olarak hediye takdim ettiler. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede Karamürsel ve ilçe siyaseti hakkında sohbet edildi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Saadet Partisinin yapmış olduğu bu nazik ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür etti.