SAFİYE MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

10.06.2018
1062018223055233.jpeg SAFİYE MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ Safiye Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar programı bu Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile düzenlendi. Safiye Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız, Safiye Mahallesi Muhtarı Necmettin Karacan, Çamçukur Mahallesi Muhtarı Recep Vonal, Akpınar Mahallesi Muhtarı Mahmut Yılmaz ve çok sayıda Safiye Mahallesi halkı eşlik etti. Safiye Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Safiye mahalle muhtarı Necmettin Karacan düzenlenen iftar programına katılımlarından ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.