SAĞLIK MESLEK LİSESİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ANLAMLI ZİYARET

05.12.2017
51220171512629.jpg
SAĞLIK MESLEK LİSESİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ANLAMLI ZİYARET

Karamürsel Doktor Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bugün ki misafirleri Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Şahin, Okul aile Birliği Başkanı Tayyibe Özgür Durak ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Okul Müdürü Necmettin Şahin ve Okul Aile Birliği yönetimi, Okul bahçelerinde bulunan zeytin ağaçlarının hasadından elde ettikleri zeytinleri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a takdim ederek, okulları için yapmış olduğu yardımlardan ve desteğini hiçbir zaman esirgemediğinden dolayı kedisine teşekkür ettiler. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Okul müdürü Nurettin Şahin, Okul Aile Birliği Başkanı Tayyibe Özgür Durak ve yönetimine bu hoş hediyelerinden dolayı teşekkür edere, zeytin ağaçlarımıza sahip çıkılması gerektiğini ve bizler için ne kadar önem arz ettiğini vurguladı. Başkan Yıldırım, yapılan nazik ziyaretten ötürü misafirlerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.