SAĞLIK MESLEK LİSESİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

27.02.2017
2722017131732629.png

SAĞLIK MESLEK LİSESİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Dr. Pembe Müjgân Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emine Köse Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarete Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emine Köse, Başkan Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 2016 yılında Kocaeli de ilk defa düzenlenen Sağlık Meslek Liseleri arası öğrenci sempozyumun da maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkürlerini sunan Müdür Emine Köse, beraberinde getirdiği çiçeği Başkan Yıldırım’a takdim ederek bu yılki projelerinden bahsetti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; ‘’Öğrencilerimizin gelişiminde, eğitim ve öğretiminde elimizden gelen maddi ve manevi hiçbir yardımdan kaçınmayacağımızı ve her zaman öğrencilerimizin ve okullarımızın yanında olacağımızı belirtmek isterim.’’ Dedi