SAĞLIK-SEN’DEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

23.10.2017
2310201714015218.jpg
SAĞLIK-SEN’DEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Sağlık-Sen Kocaeli ve Karamürsel Temsilciliği, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni görev makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri içerisinde Kocaeli Sağlık-Sen temsilcisi Erdal Yıldırım, Karamürsel Sağlık- Sen Temsilcisi Emine Sevim ve yönetimi yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Sağlık-Sen Kocaeli İl Temsilcisi Erdal Yıldırım ve Karamürsel Yöenetimi, Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.