ŞAHİN ACAR’DAN İSMAİL BAŞKAN’A SELAM VAR

30.01.2017
301201793013877.png

ŞAHİN ACAR’DAN İSMAİL BAŞKAN’A SELAM VAR

Karamürselli Kahraman PÖH ( Polis Özel Hareket) polisimiz Şahin Acar Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Derik’ten selam gönderdi.

Terör olaylarının yoğun olduğu bölgelerde görev yapan kahraman polisimiz Şahin Acar, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı unutmadı. Özel Hareket Polisi olarak görev yapan Kahraman kardeşimiz Acar, Derik sokaklarında duvarlara yazdığı ‘’Karamürselli’’ yazılarıyla kendisinden sıkça bahsettirirken, bu seferde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a olan sevgisini ve selamını duvarlara yazarak bizlere mesaj gönderdi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gördüğü fotoğraftan oldukça duygulandığını belirterek; ‘’Allah, Kahraman Türk Askerimize ve Türk Polisimize icra ettikleri görevlerinde güç kuvvet versin, vatanın ve milletin bütünlüğünü korumak adına canları pahasına savaşarak Ay Yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasını sağlayan evlatlarımızı Mevla’m her türlü musibetten korusun.’’ Diyerek, kendisinin ve Karamürsel’in selamını Mardin Derik’te görev yapan Kahraman PÖH Şahin Acar’a gönderdi.