ŞAHİN YAŞLIK’TAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

30.10.2017
3010201716222034.jpg
ŞAHİN YAŞLIK’TAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Kocaeli Eğitim Bir-sen Şube Başkanı Şahin Yaşlık, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın bu gün ki misafiri, Kocaeli Eğitim Bir-sen Şube Başkanı Şahin Kışlık, Eğitim Bir-sen Karamürsel Şube Başkanı Kamuran Öğcem ve yönetimi oldu. Karamürsel Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binasının hayırlı olması temennileri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni görev makamında ziyaret eden Yaşlık, Başkan Yıldırım’ın başarılarının devamını diledi. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan Kocaeli Eğitim Bir-sen Şube Başkanı Şahin Yaşlık’a teşekkür eden Başkan Yıldırım, hatıra fotoğrafı çektirdiler.