SANDIK MÜŞAHİTLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

23.06.2018
2362018124831107.jpg İSANDIK MÜŞAHİTLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU AK Parti Sandık Müşahitleri İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu kahvaltıda bir araya gelerek, seçim öncesi son kez değerlendirmeleri yaptılar. Karamürsel AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programla katılan Kocaeli AK Parti Milletvekili Adayı Enver Zengin’e Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, yönetim kurulu Üyeleri ve sandık müşahitleri eşlik etti. Kahvaltı programında açılış ve selamlama konuşmalarını yapan İlçe Başkanı Recep Demirel’in ardından yarınki seçimde sandıkların başında bekleyecek olan müşahitlere Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından bilgiler verildi. Seçim yapılacak okullarda koordineli çalışmanın konu alındığı toplantıda tüm müşahitlere görev tanımları yapılarak, kahvaltı programı sonlandı.