SANNORA FOTO & AJANS AÇILDI

03.02.2017
322017205359899.png

SANNORA FOTO & AJANS AÇILDI

Özlem Özfidan’ın sahibi olduğu Sannora Foto & Ajans açıldı.

4 Temmuz Mahallesi, 2133. Sokak No: 4 te faaliyet göstermeye başlayan Sannora Fota & Ajansın açılış kurdelesini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım keserken, açılış törenine Tema Vakfı Karamürsel Temsilcisi Nilgün Önal ve Yaşlılar derneği Başkanı Sevinç Özsoy’da katıldı. Çok sayıda vatandaşın ve davetlilerin katıldığı açılış töreninde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Açılan iş yerinin işletmecisi Özlem Özfidan’a ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederken, Sektörde başarılı olmak adına sabırlı, dinamik ve yenilikçi ruhunu kaybetmeden ilçe halkımıza hizmet vermeni istiyorum dedi.

Sannora Foto & Ajans sahibi Özlem Özfidan, 10 yıllık birikimlerini, tecrübelerini ve profesyonel reklam ve marka Fotoğrafçılığını Karamürsel halkıyla paylaşmak amacıyla yola çıktığını ve evlenecek çiftlere ya da her türlü özel anını ölümsüzleştirmek isteyen kişilere, kendine has tarzını yansıtarak hizmet etmek amacıyla bu işletmeyi kurduğunu söyledi.