SARAY PASTANESİ AÇILDI

14.03.2018
14320181935378.jpg
SARAY PASTANESİ AÇILDI

Saray Pastanesi, Abdullah Cildan ve Şakir Çiftçi tarafından Karamürsel’de açıldı.

4Temmuz Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Öztoprak Apartmanı No:47’de faaliyet göstermeye başlayan Saray Pastanesinin açılışını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel gerçekleştirdi. Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, işyerinin açılış kurdelesini keserek, işyeri sahibine ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Saray Pastanesinin Sahipleri Abdullah Cildan ve Şakir çiftçi; müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini ve gıda sektöründe aparatif tatları farklı dokunuşlarla Karamürsel halkına sunmayı amaçladığını belirtti.