ŞEHİT HÜSEYİN GÜLDAL DUALARLA ANILDI

28.10.2018
28102018162326240.jpeg ŞEHİT HÜSEYİN GÜLDAL DUALARLA ANILDI 2011 yılında Hakkari ‘de hain bir saldırı sonucu şehadet şerbeti içen Piyade Çavuş Hüseyin Güldal, Yalakdere’de ki kabri başında dualar ile anıldı. Karamürsel Belediyesi Yalakdere Kültür Merkezinde dualar okunarak başlayan anma programına İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, STK’lar, Şehit yakınları ve 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencileri katıldı. Kuran-i Kerim tilaveti ile başlayan program, şehit ailesi tarafından verilen ikramlar ile devam etti. Kültür Merkezindeki programın bitmesi ile Şehit kabristanlığına geçilerek, Şehidimizin başında dualar okundu.