ŞEHİT HÜSEYİN GÜLDAL ORTA OKULUNDAN İFTAR PROGRAMI

06.06.2017
66201713256188.png

ŞEHİT HÜSEYİN GÜLDAL ORTAOKULUNDAN İFTAR PROGRAMI

4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu tarafından okulun bahçesinde iftar programı düzenlendi.

Okulun velilerine, şehit ailelerine ve Gazanfer Bilge Çocuk Yuvasında kalan öğrencilere yönelik düzenlenen iftar programına Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Daire Amirleri, Okula adı verilen Şehit Hüseyin Güldal’ın Annesi Münevver ve Babası Mustatafa Güldal, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Muharrem Aksoy iftar programına katılan davetlilere teşekkür ederek, mübarek ramazan ayında güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.