ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HELVA İKRAMI YAPILDI

06.04.2018
642018171421597.jpg
ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HELVA İKRAMI YAPILDI

Zeytin Dalı Harekatı ve Tüm Şehitlerimizin anısına helva ikramı yapılarak, aziz şehitlerimizin dualar ile anıldı.

İlçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaklaşa düzenlenen program, bu gün Cuma namazı sonrasında İlhan Çınar alanında gerçekleşti. Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri ve tüm şehitlerimizin aziz ruhları adına okunan dualarda, tüm eller göğe açılarak Devletimizin ve Milletimizin bekası dilendi. Düzenlenen programa katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı, Daire Amirleri, Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Başkanları, Din Görevlileri ve çok sayıda Karamürselli vatandaş eşlik etti. Şehitlerimiz için okunan duaların ardından, Sivil Toplum Kuruluşlarının hazırladığı helvalar Vatani görevini icra eden, Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askerler tarafından dağıtıldı. Düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, en büyük teşekkürü Canları pahasına Devletini, Milletini, Bayrağını, Vatanını ve Ezanını koruyan ve terör örgütlerine karşısı bizleri savunan Kahraman Türk Askerlerine ettiğini açıkladı.