SERHAT DUYARDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

21.08.2017
228201795559905.png
SERHAT DUYAR’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri arasında Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve parti yönetimi yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Başkan Duyar, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yeni görev makamında başarılarının devamını diledi. Yapılan nezaket ziyaretinde Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar’ı ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış olduğu nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.