SEYYAR PAZARCILAR ODASINDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

11.08.2017
1682017112544565.png
SEYYAR PAZARCILAR ODASINDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Yasin Olgun ve yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri içerisinde Karamürsel Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun ve oda yönetimi yer aldı. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Yasin Olgun ve yönetimi, gelecek yatırımlar ve projeler için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.