ŞOFÖRLER CAMİASINDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

21.08.2017
228201794855827.png
ŞOFÖRLER CAMİASINDAN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Şoförler camiasının temsilcileri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri; Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Adem Sevinç, S.s Otobüsçüler kooperetifi Başkanı Şamil Ersan, SS. 127. Nolu Yalakder ve Çevre Köyleri Yolcu ve Servis Taşıma küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek ve yönetim üyeleri oldu.
Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Şoför Camiası, gelecek yatırımlar ve projeler için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.