TAEKWONDOCU KIZLARDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

07.11.2017
711201711254693.jpg
TAEKWONDOCU KIZLARDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Kız Meslek Lisesi öğrencileri Balkan Şampiyonası öncesi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

10 – 12 Kasım tarihleri arasında Edirne’de düzenlenecek olan Balkanlar Taekwondo Şampiyonasına katılmaz üzere yola çıkacak olan Karamürsel Kız Meslek Lisesi Öğrencisi Hümeyra Beşer Taekwondo’cu arkadaşları ile birlikte Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında Başkan Yıldırım’ın misafiri olan Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Adem Çalik ve sporcular nezaket ziyaretine geldi. Okullarına adına meddi ve manevi yardımları esirgemediği için Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Okul Müdürü Adem Çalik, Edirne de yapılacak olan Balkan Şampiyonasına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından uğurlandılar.