TAHTALI MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

27.05.2018
2752018221723176.jpeg TAHTALI MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ Tahtalı Mahallesi Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından düzenlenen iftar programı bu akşam düzenlendi. Tahtalı Mahallesi Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Tahtalı Muhtarı Ayhan Çok, Fulacık Muhtarı Ömer Can, Avcıköy Muhtarı Selahattin Gürel ve çok sayıda Tahtalılı vatandaş eşlik etti. Tahtalı Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, vatandaşlarla yakından ilgilenerek masaları tek tek gezdi. Tahtalı mahalle muhtarı Ayhan Çok, düzenlenen etkinlikler ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.