TAŞDAN İNŞAAT OFİSİ AÇILDI

16.03.2017
163201717659405.png

TAŞDAN İNŞAAT OFİSİ AÇILDI

Müteahhit Aşık ve Erhan Taşdan’ın sahibi oldukları Taşdan İnşaat Ofisi bu gün açıldı.

4 Temmuz Mahallesi, 2129. Sokak, No:7 ‘de açılan İnşaat Ofisinin açılış kurdelesini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kesti.

Açılışa Başkan Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti SKM Başkanı Mecit Erdoğan, MHP SKM Başkanı Selman Açık, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çalık, Daire Amirleri, ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel ve Kocaeli de yıllardır istikrarlı yükselişini devam ettiren Taşdan İnşaat yeni Ofisini açarak Karamürsel halkı ve müşterileri ile iyi diyaloglar kurup herkesi ev sahibi yapmak istediklerini belirttiler. Açılış kurdelesini kesen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Aşık Taşdan ve Erhan Taşdan’ın yeni açtıkları İnşaat Ofisinde Karamürsel halkı için, Karamürsel’e yaraşır yeni yapılar yapmalarını temenni ederek, Allah bu sektörde yar ve yardımcınız olsun dedi.