TEKNOZONE ELEKTONİK MARKET AÇILDI

06.10.2017
610201716613446.jpg
TEKNOZONE ELEKTONİK MARKET AÇILDI

Teknozone Elektronik Market, Zeynel Selek tarafından Karamürsel’de açıldı.

4Temmuz Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarında faaliyet göstermeye başlayan Teknozone Bilgisayar’ın açılışını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Özalay gerçekleştirdi. Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, işyerinin açılış kurdelesini keserek, işyeri sahibine ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Teknozone Bigisayar’ın sahibi Zeynel Selek; müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini, Bilişim ve Teknoloji sektöründeki yeni sistemleri vatandaş ile buluşturarak, Karamürsel halkına sunmayı amaçladığını belirtti.