TEŞKİLAT BAYRAMLAŞMASI BUGÜN GERÇEKLEŞTİ

22.08.2018
2282018124845860.jpg
TEŞKİLAT BAYRAMLAŞMASI BUGÜN GERÇEKLEŞTİ

Karamürsel AK Parti ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Bayramlaşma töreni bu gün düzenlendi.

Karamürsel AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Bayramlaşma programı saat 09:30’da ilçe Başkanlığı binasında gerçekleşti. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Başkanı Recep Demirel ve teşkilat mensuplarının katıldığı Bayramlaşma töreni, Konuşmalar ve temenniler ile sürdü. İlçe Başkanı Recep Demirel’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan Bayramlaşma töreni, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kocaeli AK Parti Milletvekili İlyas Şeker’in Kurban Bayramını kutlama konuşmaları gerçekleşti. Son olarak Teşkilat üyelerinin birbirleri ile bayram kutlamasını gerçekleştirerek son buldu.