TÜRK TELEKOM BAYİİ AÇILDI

10.08.2018
108201815649719.jpg
TÜRK TELEKOM BAYİİ AÇILDI

Türk Telekom Bayii, Sait Mete tarafından gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün hizmete girdi.

4 Temmuz Mahallesi, Cumhuriyet Caddesinde faaliyet göstermeye başlayan Türk Telekom Mağazası, AK Parti İl Başkanı Abdullah Ersoy, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın, STK’lar, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Protokol Üyeleri ve davetliler katılımları ile gerçekleşti. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Türk Telekom Mağazasının açılış kurdelesini keserek, İşletme sahibi Sait Mete ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. İşletme sahibi, Karamürselli vatandaşlarımızın teknolojiye ayak uydurarak istedikleri Teknolojik ve Telekomünikasyon ürünlerine ilk elden sahip olabilecekleri işletmelerini Karamürsel halkının hizmetini açtıklarını bildirdi.