TÜRKYILMAZ’DAN BAŞKAN YILDIRMA ZİYARET

26.02.2018
2622018145256820.jpg
TÜRKYILMAZ’DAN BAŞKAN YILDIRMA ZİYARET

Karamürsel Vergi Dairesi Müdürü Kasım Türkyılmaz ve Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz ,22 Şubat- 28 Şubat tarihleri arasında kutlanan vergi haftası sebebiyle Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri, Karamürsel Vergi Dairesi Müdürü Kasım Türkyılmaz, ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz oldu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Vergi haftasının öneminden bahseden Türkyılmaz, Vergilerini düzenli ödeyen vatandaşlarımıza teşekkür etti.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Vergi Haftası sebebiyle Müdür Kasım Türkyılmaz ve Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz’ı ve çalışanlarını tebrik ederek, vergi haftalarını kutladı.