UMRE YOLCULARI DUALAR İLE UĞURLANDI

05.02.2017
522017151416477.png

UMRE YOLCULARI DUALAR İLE UĞURLANDI

Karamürsel’den kutsal topraklara gidecek umre yolcuları İmam Hatip orta Okulu bahçesinde düzenlenen törende dualarla uğurlandı.

İlçe Müftülüğü ve Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen uğurlama töreninde 120 umre yolcusu ile yakınları arasında duygusal anlar yaşandı.

Karamürsel İmam Hatip Orta Okulu bahçesinde düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu,  Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, din görevlileri ve umre yolcularının yakınları katıldı.

Uğurlama töreninde din görevlileri tarafından, kutsal topraklara gidecek umrecilere yapmaları gereken vazifeler hakkında bilgiler verildi ve ardından dualar ile uğurlandılar.