VALİ HÜSEYİN AKSOY’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

12.09.2017
1292017131041409.jpg

VALİ HÜSEYİN AKSOY’DAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Karamürsel Ereğli’de balık halinde bugünkü mezatı başlattıktan sonra Karamürsel Belediye Başkanlığına geçerek, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a iade-i ziyarette bulundu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından karşılanan Vali Aksoy, ilk önce ziyaretçi defterini imzalayarak bir süre Başkan Yıldırım ile sohbet etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu İade-i ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini belirterek, Karamürsel Kadırgasının resmedildiği tablo takdiminde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy, ziyaretten önce Karamürsel sahilini gezerek, yapılan sahil düzenlemeleri ve mavi bayraklı plajda incelemelerde bulundu. Başkan Yıldırım, ardından Karamürsel İlçe Kaymakamlığına yapılan ziyarette Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a eşli etti.