YARDIM SEVENLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

27.09.2017
210201715957757.png
YARDIM SEVENLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Yardım Sevenler Dernek Başkanı Aynur Doğansoy ve yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri; Karamürsel Yardım Sevenler Derneği Başkanı Aynur Doğansoy ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu. Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’ı tebrik eden Doğansoy ve Yönetimi, Başkan Yıldırım’ın başarılarının devamını diledi. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.