YAŞLILAR DERNEĞİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

07.09.2017
79201715949579.jpg

YAŞLILAR DERNEĞİNDEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Yaşlılar Derneği Başkanı Sevinç Özsoy  ve dernek yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Temmuz Ayı içerisinde Hizmete Giren Karamürsel Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet binası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım, Karamürsel Yaşlılar Derneği Başkanı Sevinç Özsoy, Dernek yönetimi ve beraberinde Karamürsel Tema Vakfı Başkanı Nilgün Önal’ı ağırladı.

Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanının hayırlı olması temennileri ile Başkanlık makamını ziyaret eden Sevinç Özsoy ve diğer misafirler, yeni görev yerinde Başkan Yıldırım’a başarılarının devamını dileyerek, hatıra Fotoğrafı çektirdiler.