YELKEN KULÜBÜNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

20.10.2017
20102017143851497.jpg
YELKEN KULÜBÜNDEN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Yelken Kulübü Başkanı ve Kulüp yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri; Karamürsel Yelken Kulübü Başkanı Naci Toksoy ve Kulüp yönetim kurulu üyeleri oldu. Karamürsel Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Toksoy ve Yönetimi, ayrıca Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ederek beraberinde getirdikleri hediyeyi sundular. Yapılan Ziyarette yeni makamının hayırlı ve uğurlu olması dileklerini sunan Yelken Kulübü yönetim kurulu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yeni görev makamında başarılarının devamını diledi. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.