YEŞİLAY HAFTASI KUTLANDI

02.03.2017
232017191123166.png

YEŞİLAY HAFTASI KUTLANDI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Yeşilay haftası için düzenlenen etkinliğe katıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bekir İlhami Fatma Nedime Calp Orta Okulunda düzenlenen Yeşilay Haftası programına katıldı. Okul Konferans salonunda düzenlenen programda Tiyatrolar, şiirler ve Halk oyunları sergilendi.

Programa Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır,  İlçe Okul müdürleri, Okul Aile Birliği, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yeşilay haftası ile ilgili yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini veren Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır hediye takdim töreninin ardından öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, her zaman ki gibi öğrenciler tarafında yoğun ilgi gösterildi sevgi gösterilerinde bulunuldu.