YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

05.10.2018
5102018164758837.jpg

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Yol onarım çalışmaları kapsamında Kayacık Mahallesi Yiğit Sokak’taki çevre düzenleme ve yol yama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu açıklamada; Karamürselli vatandaşlarımız için yaz kış demeden sürdürdüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam edecektir. Huzurun Başkenti Karamürsel’in tüm yolları ve onarım çalışmaları yaptığımız çalışma takvimine göre ilerlemektedir. Vatandaşlarımıza çalışmalardan ötürü verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.’’ Dedi.