YOL ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

19.10.2018
1910201816538922.jpg
YOL ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Yol onarım çalışmaları kapsamında 101. Cadde ve Beyti Karaca Sokak çevre düzenleme ve yol yama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu açıklamada; Karamürselli vatandaşlarımız için yaz kış demeden sürdürdüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam edecektir. Huzurun Başkenti Karamürsel’in tüm yolları ve onarım çalışmaları yaptığımız çalışma takvimine göre ilerlemektedir. Vatandaşlarımıza çalışmalardan ötürü verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.’’ Dedi.