YOL ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

09.10.2018
910201816554816.jpg
YOL ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Yol onarım çalışmaları kapsamında Gazanfer Bilge Caddesi, 226. Cadde, 233. Cadde ve 2158. Sokak çevre düzenleme ve yol yama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu açıklamada; Karamürselli vatandaşlarımız için yaz kış demeden sürdürdüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam edecektir. Huzurun Başkenti Karamürsel’in tüm yolları ve onarım çalışmaları yaptığımız çalışma takvimine göre ilerlemektedir. Vatandaşlarımıza çalışmalardan ötürü verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.’’ Dedi.