YOZGATLILAR DERNEĞİNDEN, YILDIRIM’A ZİYARET

08.09.2017
892017143528325.jpg
YOZGATLILAR DERNEĞİNDEN, YILDIRIM’A ZİYARET

Karamürsel Yozgatlılar Derneği Başkanı Şaban Çatar ve Dernek Yönetimi, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı yeni makamında ziyaret ettiler.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafirleri; Yozgatlılar Dernek Başkanı Şaban Çatar ve Dernek Yönetim kurulu üyeleri oldu. Karamürsel Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanının Karamürsel’e kazandırılmasından ötürü Başkan Yıldırım’a teşekkür eden Çatar ve Yönetimi, ayrıca Karamürsel’in yeni yüzü olan Hizmet Binası ve Kent Meydanı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik ettiler. Yapılan Ziyarette yeni makamının hayırlı ve uğurlu olması dileklerini sunan Yozgatlılar Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a yeni görev makamında başarılarının devamını diledi. Yapılan nezaket ziyaretinde misafirlerini ağırlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.