ZEKİ AYGÜN’DEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

23.04.2018
2342018145839303.jpg
ZEKİ AYGÜN’DEN, BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Kocaeli AK Parti Milletvekili Zeki Aygün, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım’ın bu gün ki misafiri Kocaeli AK Parti Milletvekili Zeki Aygün oldu. Karamürsel’e yapmış olduğu ziyarette esnafları ve Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel’e yaptığı ziyaretin ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Zeki Aygün'e AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Beleye Meclis Üyesi Recai Bayraktar ve Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın eşlik etti. Yapılan nezaket ziyaretinde Kocaeli AK Parti Milletvekili Zeki Aygün’ü ağırlayan Başkan İsmail Yıldırım, yapmış olduğu nezaket ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.