BAŞKAN YILDIRIM 2000 TORBA DAĞITTI

1812019202736339.jpeg BAŞKAN YILDIRIM 2000 TORBA DAĞITTI Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel halkına 2000 bez torba dağıttı. 2019 Ocak ayı itibari ile plastik poşet ve torbaların çevreye verdiği zararın indirgenmesi amacıyla ücretli satılması ülkemiz genelinde yürürlüğe girmiştir. Uygulama sonrasında vatandaşlarımızın bu sürece alışmasına destek olmak amacıyla; alışverişlerinde kullanmak üzere, elyaf materyalden imal edilmiş 2000 bez torba Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından vatandaşlarımıza dağıtıldı. Plastik poşetlere nazaran daha dayanıklı ve tekrar kullanılabilir olan bez torbalardan 2000 adet dağıtılırken, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım vatandaşlarla bir araya gelerek çevreye verdiğimiz önemi belirtti.