BOSNA HERSEK KÜLTÜR DERNEKLERİ FEDERASYONU KARAMÜRSELDE TOPLANDI

1612201816452872.jpeg BOSNA HERSEK KÜLTÜR DERNEKLERİ FEDERASYONU KARAMÜRSELDE TOPLANDI Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu tarafından gerçekleşen genel kurul toplantısı Karamürsel de gerçekleşti. Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşam Derneğinin ev sahipliği yaptığı Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu toplantısı bu gün Karamürsel’de gerçekleşti. Dernek Başkanı Erhan Yılmaz’ın yaptığı açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan toplantı ilçe de buluna siyasi parti temsilcilerinin ve Belediye Başkanı Aday adaylarının selamlama konuşmaları ile devam etti. Son olarak günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kendisinin de Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin üyesi olarak Denek Başkanı ve Yönetiminin yaptığı çalışmalardan dolayı tüm davetliler huzurunda dernek yönetimini tebrik etti. Başkan Yıldırım, Türkiye Bosna Hersek Türkleri Federasyonu Fahri Başkanı Kemal Baysal ve tüm Türkiye’den toplantıya katılım sağlayan Bosna Hersek Dernekleri Başkanlarına Hoşgeldiniz diyerek sözlerini tamamladı. Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşam Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a; Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Ergün Erkap, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Fahri Başkanı Kemal Baysal, siyasi Parti Temsilcileri, İzmir, Bursa, Turgutlu, Aliağa, Aydın, Karacabey, Adapazarı, Sedivan, Sefaköy ve Urla Bosna Hersek Kültür Dernekleri Başkanları, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Yılmaz ve davetliler eşlik etti.