ENERJİ TASARRUFU HAFTASI KUTLANDI

1012019202123649.jpeg ENERJİ TASARRUFU HAFTASI KUTLANDI Karamürsel Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen enerji tasarrufu haftası bu gün yapılan program ile kutlandı. Karamürsel Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen enerji tasarrufu konulu program konferans salonunda gerçekleşti. Karamürsel Belediye Başkan Vekili Mesut Çetinkaya’nın katıldığı Programda kendisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Okul Müdürleri, Veliler, Öğretmenler ve öğrenciler eşlik etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ile devam etti. Enerji tasarrufu ve doğal kaynakların konu alındığı Programda anaokuluna giden minikler enerji ve tasarrufu hakkında kısa bilgiler paylaştı. Son olarak okul genelinde yapılan resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Okul Müdürü Mustafa Şahin, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve Belediye Başkan Vekili Mesut Çetinkaya tarafından verilerek program sonlandı.