GURBET CAFE BİSTRO AÇILDI

2420191314228.jpg

GURBET CAFE BİSTRO AÇILDI

Karamürsel Sahilinde hizmete giren Gurbet Cafe & Bistro bu gün yapılan açılış töreni ile müşterilene kapılarını açtı.

Karamürsel Sahilinde hizmete giren Gurbet Cafe & Bistro bu gün gerçekleşen açılış töreni ile müşterilerinin hizmetine girdi. Saim Özer, Harun Çampınar ve Erkan Çampınar tarafından açılan işletmenin açılış törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe esnafları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış Kurdelasını kesen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Sahiline renk katacak olan işletmeyi hayata geçiren işletmecilere ticari hayatlarında başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.