KARAMÜRSEL BELEDİYESİNDEN 5000 BEZ TORBA

13.02.2019
132201919443697.jpeg KARAMÜRSEL BELEDİYESİNDEN 5000 BEZ TORBA Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım çevre kirliliğini önlemek amacıyla ilçe genelinde başlattığı kampanyada, 3 adet pet Şişe getirene 1 adet bez torba hediye kampanyası başlattı. Dönüşüm seninle başlar sloganı ile Karamürseldeki vatandaşlarımızı geri dönüşüme ve çevre kirliliğine farkındalık için başlatılan projede toplam 5000 torba dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgi duyduğu projeye en çokta çocuklar katılım sağladı. Çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşüm bilincine küçük yaşta sahip olan öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte kurulan standa gelerek petlerini bıraktılar. Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası önüne kurulan standa bu hafta içi hizmet verecek olan kampanya standına tüm halkımız davetlidir.