KARAMÜRSEL STADYUMU ZEMİN YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

1412019115154972.jpg
KARAMÜRSEL STADYUMU ZEMİN YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Karamürsel İlçe Stadyumu zemin yenileme çalışmaları çevre düzenlemeleri ile birlikte sona yaklaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi tarafından yapılan ortak çalışmalar neticesinde Karamürsel İlçe Stadyumu zemin yenileme çalışmaları tamamlandı. Stadyumun Zeminin Fifa kurallarına göre yenilenerek, İlçede bulunan sporcuların kaliteli ve verimli çalışmalar yapması göz önünde bulunduruldu. Sporcuların daha sağlıklı ve modern ortamlarda müsabakalarını yapabilmeleri için yapılan yenileme çalışması, Karamürsel halkı tarafından tam not aldı.

Spora ve sporcuya verilen destek kapsamında, Karamürsel Stadı’nda bakım ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Bakıma alınan sahanın zemininde yıpranmış sentetik çim kaldırılarak, yerine 9 bin 600 metrekarelik yeni sentetik çim halı döşendi. Çalışma kapsamında yenilenen zeminin çevresinde eksik olan koşu parkuruna da el atıldı. Stada antrenmanlarda çok önemli bir yeri olan koşu parkuru üç kulvarlı koşu olacak şekilde oluşturuldu. Amatör spor kulüpleri için bir tesis özelliğini taşıyan Karamürsel Stadı’nda gerçekleşen çalışma kapsamında, Stadyum çevresinde İstinat Duvarları, Çevre Düzenleme çalışmaları ve kale arkası top tutucu imalatı da yapıldı. Saha yenileme çalışmalarının yanı sıra stat çevresinde de düzenlemeler de gerçekleştirildi.

TAM TEŞEKKÜRLÜ SOYUNMA ODALARI

Karamürsel Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar Kapsamında İlçe Stadyumunun arkasına sporcuların Antrenman ve Müsabakalarda kullanabilecekleri tam teşekkürlü soyunma odaları yapılarak, kaliteli hizmet anlayışı ortaya konuldu. Sporcuların ihtiyaçlarının karşılayacağı duşlar, soyunma odaları, Bay ve Bayan tuvaletleri, Mescid, Kulüplerin Malzeme odaları ve yönetim odası bulunuyor.

Karamürsel İlçe Stadyumu Zemin yenileme ve Soyunma Odaları yapım çalışmalarında İlçede bulunan sporcuların yanı sıra Kulüp yöneticileri ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu denli kaliteli hizmeti vatandaşlar ile buluşturduğu için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ettiler.