ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI BU GÜN YAPILDI

522019113752343.jpg
ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI BU GÜN YAPILDI

2018 Şubat Ayı Meclis toplantısı Karamürsel Belediyesi Meclis salonunda bu gün gerçekleştirildi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan Şubat ayı meclis toplantısı, açılış ve yoklamanın ardından 02.01.2019 tarihli meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile start aldı. 2 maddeden oluşan Şubat Ayı Meclis toplantısında yer alan maddeler;

1-) Belediyemiz hizmet binası altında bulunan katlı otopark ve yarı olimpik yüzme havuzunun belediyemiz şirketi KAR BEL A.Ş.’ye devredilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısı.

2-) Kocaeli Kadastro Müdürlüğü tarafından Kızderbent Mahallesinde yapılacak olan 22-a uygulaması işlemlerinde görev almak üzere Kızderbent’de yaşayan ve bilirkişilik şartlarını taşıyan 6(altı) kişinin bilirkişi olarak belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün yazısı oldu.