Üsküdar Vapuru Şehitleri Karamürsel’de Anıldı

01.03.2019
132019113611575.jpg

Üsküdar Vapuru Şehitleri Karamürsel’de Anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitiren vatandaşlar için, Karamürsel Vapur İskelesi meydanında anma töreni yapıldı.

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen anma töreninde İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve dua okundu. Karamürsel Belediyesi tarafından bu elim kazanın 61. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Daire Amirleri, Belediye Meclis
Üyeleri, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ardından Karamürsel iskelesine geçilerek şehitler için denize karanfil bırakılarak, Karamürsel Su Altı Sporları Derneği (KARSAD) tarafından denizden pankart çıkartıldı.