HABERLER

ANASAYFA   >    HABERLER   >    2021 HAZİRAN AYI İKİNCİ MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

2021 HAZİRAN AYI İKİNCİ MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI Güncelleme: 08 Haziran 2021 , Salı

Karamürsel Belediyesi Haziran ayı olağanüstü meclis toplantısı Pandemi sebebiyle Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi.
1 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama yapılmasıyla başladı.
Karamürsel Belediye Başkan Vekili Mesut Çetinkaya’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından 1 maddeden oluşan Haziran olağanüstü Meclis toplantısını başlattı.
Haziran ayı meclis toplantısında yer alan;
1-) Res projesi 1/1000 ölçekli uygulanan imar planı askı itirazlarının değerlendirilmesi ile ilgili konu imar komisyonu oy çokluğuyla kabul edildi.
Karamürsel Belediye Meclisinde gündem maddesinin değerlendirmesinin ardından, bir sonraki meclis gündem tarihinin belirlenmesiyle toplantı son buldu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR