ANASAYFA   >    HABERLER   >    2021 HAZİRAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

2021 HAZİRAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI Güncelleme: 01 Haziran 2021 , Salı

Karamürsel Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Pandemi sebebiyle Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi.
2 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama ve 25.05.2021 tarihli Mayıs ayı meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile başladı.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından 2 maddeden oluşan Haziran Meclis toplantısını başlattı.
Haziran ayı meclis toplantısında yer alan maddeler ise şöyle;
1-) Gelir müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği yazısı oy birliğiyle kabul edildi.
2-) Res projesi 1/1000 ölçekli uygulanan imar planı askı itirazlarının değerlendirilmesi ile ilgili konu imar komisyonuna havale edildi.
Karamürsel Belediye Meclisinde gündem maddelerinin değerlendirmesinin ardından, bir sonraki meclis gündem tarihinin belirlenmesiyle toplantı son buldu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR