ANASAYFA   >    HABERLER   >    2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI Güncelleme: 02 Şubat 2021 , Salı

2021 Şubat Meclis Toplantısı bugün Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda bu gün gerçekleştirildi.
2 Madde'den oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama ve 05.01.2021 tarihli Ocak ayı meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile başladı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından 2 maddeden oluşan Şubat ayı Meclis toplantısını başlattı. Şubat ayı meclis toplantısında yer alan maddeler ise şöyle;
1-) Kayacık  Mahallesi 408 ada, 11 parsel ile ilgili İmar Komisyon raporu.
2-) İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün RES Projesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifi ile ilgili  yazısı.
Karamürsel Belediye Meclisinde gündem maddelerinin değerlendirmesinin ardından, bir sonraki meclis gündem tarihinin belirlenmesiyle toplantı son buldu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR